לכבוד שבועות שופרסל משיקה סדרת גבינות רכות ומיוחדות תחת המותג הפרטי, המיוצרות על ידי מחלבת משק יעקבס. מחלבת הבוטיק משק יעקבס, הינה חלק ממשק משפחתי השוכן בכפר הרא"ה ומייצר גבינות מסורתיות בשילוב של שיטות ייצור חדשניות כנהוג במחלבות קטנות באירופה. הגבינות בסדרה החדשה מיוצרת מחלב בקר וכוללות: לאבנה (9.90 שקלים), גבינת שמנת עם שום ושמיר (9.90 שקלים), גבינת שמנת קלאסית (9.90 שקלים), גבינת שמנת עם זיתים (9.90 שקלים), כדורי בייבי מוצרלה (11.90 שקלים), כדור מוצרלה (8.90 שקלים).

גבינות שופרסלגבינות שופרסל
גבינות שופרסל
(צילום: יח"צ)
תנובה מרחיבה את סדרת הגבינות המיוחדות COLLECTION ומשיקה סדרת גאודה הולנדית, גבינת איבריקו שמקורה בספרד וגבינת קצ'וטה שמקורה באיטליה. כמו כן, המותג יוביל את הזרוע הקולינרית הכוללת גבינות לבישול ואפייה, ביניהן גבינת מסקרפונה, פתיתי פרמז'ן ופתיתי מוצרלה. לצד השקת COLLECTION, יחזרו במהדורה מוגבלת לכבוד החג הבלילה להכנת עוגת גבינה ומלית למאפים של השף הלבן.

גבינות תנובה Collectionגבינות תנובה Collection
גבינות תנובה Collection
(יח"צ)
עוד מתנובה, לכבוד החג, סדרת דגים מחודשת הכוללת: פילה אמנון, פילה נסיכת הנילוס, נתחי פילה נסיכת הנילוס, סטייק טונה, פילה דניס, נתח פילה סלמון בודד, 4 נתחי פילה סלמון ופילה סלמון שלם. כמו כן, הרחיבה החברה את פורטפוליו המוצרים והשיקה לראשונה פילה אמנון נתח גדול וזוג נתחי סלמון ללא עור לטובת תבשילים וטיגון במחבת.
את הדגים תוכלו לתבל בסדרת רטבי הדגים של "אוליביה" הכוללת שלושה מוצרים חדשים: רוטב לדג חריימה, רוטב בסגנון צרפתי - חרדל עם גרגרים בשילוב דבש פרחי בר, ורוטב בסגנון ויאטנמי – רוטב סויה מתובל בשילוב כוסברה.

דגים ורטביםדגים ורטבים
דגים ורטבים
(צילום: יח"צ)

מותג הפסטה האיטלקי "ברילה" משיק סדרה חדשה במהדורה מוגבלת של פסטת ביצים איכותית - פסטה אמיליאנה, הכוללת שני סוגי פסטה ולזניה. הסדרה מבוססת על ביצי חופש והטעם והמרקם שלה הכי קרובה לפסטה טרייה בעבודת יד. בסדרה אפשר למצוא אמיליאנה פלייה א-פינו - פסטה ארוכה, העשויה מקמח דורום וביצים בתוספת תרד, מחיר: 8.90 שקלים; אמיליאנה לזניה תרד – דפי לזניה העשויים מקמח דורום וביצים בתוספת תרד, מחיר: 17.90 שקלים; אמיליאנה טליאטלה - פסטה שטוחה ורחבה, 12.90 שקלים.

פסטה ברילהפסטה ברילה
פסטה ברילה
(צילום: אסף לוי)

חברת רפאל'ס, המתמחה בייצור מוצרי מזון טבעיים, משיקה סדרת קרקרים בעבודת יד העשויים מרכיבים טבעיים בלבד , ללא חומרים משמרים וללא שמרים אשר פותחה מתוך אמונה שמזון צריך להזין את הגוף. הסדרה כוללת ארבעה טעמים עשירים המבוססים על שיבולת שועל, בתוספת קמחים שונים כגון: שיפון, חומוס, כוסמין וחיטה מלאה. בכל חבילה יש 4 אריזות אישיות לשמירת הטריות. המוצרים ללא תוספת סוכר, מהווים מקור לחלבון ויש בהם רק 29 קלוריות ליחידת קרקר. מחיר: 13.90 שקלים.

רפאל'ס - סדרת קרקרים מקמחים מיוחדים על בסיס שיבולת שועל רפאל'ס - סדרת קרקרים מקמחים מיוחדים על בסיס שיבולת שועל
רפאל'ס - סדרת קרקרים מקמחים מיוחדים על בסיס שיבולת שועל
(צילום: סטודיו כרמית)

חברת כרם טבע משיקה ליין מיני פריכיות בארבעה טעמים שונים ומגוונים: תפוחי אדמה עם סלק, חומוס, עדשים וכוסמין. הפריכיות אינן מכילות שומן טראנס, נטולות כולסטרול, אינן מהונדסות גנטית ואינן מטוגנות. כל אריזה מכילה 80 גרם. מחיר: 12.90 שקלים.

מיני פריכיות תפוא וסלק, כרם טבעמיני פריכיות תפוא וסלק, כרם טבע
מיני פריכיות תפוא וסלק, כרם טבע
(צילום: יגאל פרדו)

יקב עמק האלה, המשווק בלעדית ע"י החברה הסקוטית מבית ישרקו. מציע, לחג השבועות, את סדרת היינות, "האלה" יינות בוטיק איכותיים. הסדרה כוללת שני יינות, בלנד אדום ובלנד לבן, אשר יוצרו מענבים הגדלים בכרמי היקב בשילוב הטרואר הייחודי של עמק האלה שבהרי יהודה. מחיר: 60 שקלים.

יקבי עמק האלהיקבי עמק האלה
יקבי עמק האלה
(צילום: יח"צ)

יקב טפרברג משיק שני בצירים חדשים: רוזה אסנס 2019 מענבים מחלקות מובחרות בעמק אילון אשר עברו מספר דילולי אשכולות על מנת למקסם את האיכויות של כל זן (75 שקלים) ודסטיטאז אינספייר 2019 מענבי הסוביניון בלאן שנבצרו מההר הגבוה שבהרי אפרים וענבי פרנץ קולומבר שנבצר מחלקה מובחרת מאזור מבוא חורון (60 שקלים).

יקב טפרברגיקב טפרברג
יקב טפרברג
(צילום: אייל קרן)

יקבי כרמל משיקים את כרמל SelecteD אמרלד ריזלינג קולומברד בציר 2019, יין לבן חצי יבש, מרענן, ארומתי ופירותי (30 שקלים); כרמל Private Collection שרדונה בציר 2019המציג ארומות פירותיות של אננס ומלון, לצד מעט וניליות (40 שקלים); כרמל Vineyards גוורצטרמינר מבציר 2018- יין לבן חצי יבש מאזור גידול של הרי יהודה וגליל עליון וממסך של 100% גוורצטרמינר ובעל 12% אלכוהול (80 שקלים).

יינות כרמל לשבועות 2020יינות כרמל לשבועות 2020
יינות כרמל לשבועות 2020
(צילום: אייל קרן)

ונסיים עם משהו מתוק במיוחד. קינדר בואנו משיקה את הטעם החדש בישראל, קינדר בואנו קוקוס, במהדורה מוגבלת, המצטרף לשלושת הטעמים המוכרים: קלאסי, דארק ולבן. קינדר בואנו קוקוס משלב טעמים של שוקולד לבן, אגוזי לוז וחלב קוקוס במעטפת של וופל פריך ודק.


קינדר בואנו קוקוס קינדר בואנו קוקוס
קינדר בואנו קוקוס
(צילום: פררו)