יש אורגנו בקוקטייל שלי:

"קווין בי" של בר רוחאן, ירושלים

4 צפייה בגלריה
"קווין בי" של בר רוחאן
"קווין בי" של בר רוחאן
"קווין בי" של בר רוחאן
(צילום: רון ירקוני יח"צ)
מה צריך?
2 פרוסות ג'ינג'ר
25 מ"ל סירופ דבש (דבש ומים חמים ביחס של 2:1)
25 מ"ל מיץ לימון טרי 60 מ"ל ג'ין בהשריית אורגנו
איך מכינים?
מועכים קלות את הג'ינג'ר בסירופ הדבש
מוסיפים את מיץ הלימון והג'ין
משקשקים היטב ומסננים לכוס קופ קפואה.
מקשטים עם עלי אורגנו

4 צפייה בגלריה
יצירה מקומית
יצירה מקומית
יצירה מקומית
(צילום: בר אספרנטו, מלון קרלטון תל אביב)

הטבעונים יחגגו:

"יצירה מקומית" של אספרנטו, תל אביב

מה צריך?
4 מלפפונים סחוטים (בנינג'ה או במכונה אחרת)
למלפפונים מוסיפים:
90 מ"ל מי סוכר
30 מ"ל מיץ לימון
50 מ"ל רום לבן איכותי
10 מ"ל מי חומוס (לטבעוניים) או 10 מ"ל חלבון נוזלי
איך מכינים?
משקשקים חזק, עושים סינון כפול בעזרת מסננת ומגישים בכוס גבוהה

4 צפייה בגלריה
שכנה של קיץ
שכנה של קיץ
שכנה של קיץ
(צילום: יעל האיתן)

וודקה, רום ועלה של נענע:

"שכנה של קיץ", ירושלים

מה צריך?
20 מ"ל וודקה
40 מ"ל רום
30 מ"ל מיץ לימון טרי
20 מ"ל מי קוקוס
50 מ"ל מיץ אננס
קורט מלח
איך מכינים?
משקשקים את כל החומרים ומקשטים בלימון ונענע

4 צפייה בגלריה
"הבומבט", הספרייה
"הבומבט", הספרייה
"הבומבט", הספרייה
(צילום: נחום סגל)
קראו גם:

אננס ופסיפלורה נפגשים:

"הבומבט", הספרייה, חלוצי התעשייה, חיפה

מה צריך?
45 מ”ל רום
30 מ”ל ורמוט יבש
מיץ אננס
מחית פסיפלורה
איך מכינים?
מוזגים לתוך שייקר מלא בקרח את הרום, הוורמוט היבש, מיץ האננס ומחית הפסיפלורה ומשקשקים היטב.
מוזגים לתוך כוס גבוה מלאה בקרח גרוס.
לסיום סוגרים במעט סודה
ממולץ להוסיף פלח אננס, מקל קינמון ועלה נענע מעל