אנחנו מפלצות מנגו רציניות.
המנגו המופלא של יעקוב אשכול מגיע אלינו ישר מהגולן בארגזים. לרוב הם נגמרים איך שחצו את פתח הבית.
2 צפייה בגלריה
מוקפץ עם מנגו
מוקפץ עם מנגו
מוקפץ עם מנגו
(צילום: ענת לשם)
קראו גם:
אז נכון שהכי טעים ומפתה פשוט לחתוך ממנו קיפודי מנגו מהממים ולזלול, אבל הפעם הכנתי לכם מתכון מעולה שמשלב את המתיקות המיוחדת של המנגו עם החריף של הפלפל והעדינות של הכוסברה.
אין שילוב טעים יותר, בעיקר בימים האלה, שערמות המנגו שקניתם מבשילות כולן בבת אחת.

מוקפץ קיצי עם מנגו

1-2 מנות
זמן הכנה: כרבע שעה
מה צריך?
3 גזרים קלופים וחתוכים למקלות
1 זוקיני חתוך למקלות
2 כרישות קצוצות
1/2 פלפל חריף קצוץ
100 גרם טופו איכותי חתוך לקוביות
קוביות ממנגו שלם
חופן גדול כוסברה קצוצה גס
מיץ מחצי לימון עד לימון
כפית זרעי כוסברה כתושים
1/4 כפית כורכום
כחצי כפית מלח
שמן זית לטיגון
2 צפייה בגלריה
מנגו
מנגו
הכי טעים ומפתה: לחתוך קיפודי מנגו מהממים ולזלול
(צילום: shutterstock)
מה עושים?
מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית ואת הירקות מלבד המנגו והכוסברה לפי הסדר הרשום ומערבבים.
לאחר מספר דקות מוסיפים את הטופו ומערבבים.
מוסיפים את המלח, הכורכום וזרעי הכוסברה ומערבבים.
מבשלים תוך ערבוב מדי כמה דקות. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
מכבים את האש ומוסיפים את המנגו והכוסברה ומערבבים.
בתיאבון! ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק