מזג האוויר מתחיל להתקרר והשגרה חוזרת ומרגישה קצת צפופה.
בימים כאלה, אין כמו לזרוק כמה דברים לסיר ולשכוח מהם עד שהם הופכים למרק טעים, מחמם ומזין.
קראו גם:
מרק שעועית קל ומהיר
מה צריך?
2 כוסות שעועית לבנה מושרית ושטופה או שקית שעועית לבנה קפואה
3 גזרים גדולים חתוכים לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות
3 שיני שום חתוכות גס
3 כפיות מלח
1 כפית גדושה כורכום
1 כפית גדושה טימין מיובש
מה עושים?
ממלאים סיר גדול במים ושמים על האש.
מכניסים את השעועית וכל הירקות לסיר.
מתבלים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מחלישים את האש, מבשלים עד לריכוך הירקות והשעועית.
מקשטים בגרעיני חמנייה או התוספת האהובה עליכם.
בתיאבון, ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק