רגע לפני שהגיע ארגז הירקות השבועי עברתי על המקרר כדי לראות מה נשאר משבוע שעבר, ומה עושים כדי לייצר מזה ארוחת צהריים.
ליקטתי שומר של סוף העונה, כרישה, וקישואים קראנצ'יים קיציים והכנתי מהם סלט חם, משמח, עונתי ובריא.
לתיבול הוספתי זרעי כמון כתושים שיחד עם השומר יסייעו לעיכול, וגם אגוזי מלך שיוסיפו לנו שומנים בריאים לכל שפע הסיבים והוויטמינים הזה.
קראו גם:
קצת לימון לטעם ולוויטמין סי, כורכום לתגבור נוגדי החמצון - ומה עוד אפשר לבקש?
שומר, כרישה וקישואים קראנצ'יים
מה צריך?
2 כרישות קצוצות
1/2 ראש שומר קצוץ
2 קישואים בהירים חתוכים לפסים
כפית זרעי כמון כתושים
1/2 כפית כורכום
כפית מלח
חופן גדול אגוזי מלך שבורים גס
מיץ לימון לפי הטעם
שמן זית
מה עושים?
מחממים במחבת שמן ומוסיפים את הירקות
מוסיפים את התבלינים מלבד הלימון
מבשלים תוך ערבוב עד לריכוך הרצוי לכם (אני אוהבת שהם עוד קראנצ'יים)
מסירים מהאש, מוסיפים לימון ואגוזי מלך, מערבבים ומגישים.
בתיאבון, ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק