24 נוב' 2024
המייל האדום
חדשות בת ים
מזג האוויר
נדל"ן
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
חדשות בת ים
מזג האוויר
נדל"ן
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
מתכונים
הכל בסיר אחד: חמין מקרוני שיעשה לכם את הקיץ
פיני יוצא לחופשה ומשאיר לנו את אחד המתכונים שמחברים אותנו לבית ולמשפחה - חמין מקרוני שתוכלו גם לקחת לים. אחרי 5-6 שעות טובות בתנור, מובטח לכם שתגרדו את התחתית
פיני לוי
|
27.06.24
אין כמו במיה: התבשיל שיקליל לכם את הימים החמים
פיני מקליל את האווירה עם תבשיל במיה ורצועות בשר בתיבול נענע ורכז רימונים. תוסיפו אורז ואטריות דקיקות ותקבלו שילוב מושלם
פיני לוי
|
20.06.24
יורו 2024: שני טאפאסים קלילים שישדרגו לכם את המשחקים
הטורניר האירופאי הגדול מביא הפוגה קלה מהמציאות הקשוחה. פיני מכין לכבודו שני נשנושים מושלמים לימי הקיץ: קורנביף ביתי ודג כבוש
פיני לוי
|
13.06.24
שבועות, הגרסה הטבעונית: עדשים, תרד וסלק עושים חג שמח
פיני עושה כבוד בשולחן החג גם לאורחים הטבעונים, עם שני סלטים עשירים בערכים תזונתיים שמאזנים את מטעמי החלב
פיני לוי
|
06.06.24
ספיישל שבועות מלוח ומתוק: אורז בחלב בשתי גרסאות
לקראת שבועות פיני חוזר אל טעמי הילדות, אל מעדן האורז בחלב עם הניחוחות הנפלאים של הקינמון והווניל. ואם תרצו, יש גם את הגרסה המלוחה עם תרד, רשאד וקשקבל
פיני לוי
|
30.05.24
הכנה קצרה, בישול ארוך: מפגש פסגה בין נקניקיות לבירה
חשבתם שנקניקיות זה רק לילדים? תחשבו שוב. השילוב בין נקניקיות איכותיות, שהתבשלו זמן ממושך עם בירה, הופך למעדן אמיתי. ויש גם בונוס: פירה כפרי טעים להפליא
פיני לוי
|
23.05.24
שני סודות בסיר אחד: סופריטו עוף ירושלמי מושלם
כל מה שצריך לעשות כדי שהמנה הפופולרית והמשביעה הזו תהפוך להצלחה מובטחת, וגם: עם מה מומלץ להעשיר אפילו יותר את התבשיל
פיני לוי
|
16.05.24
עצמאות, אבל אחרת: סינייה ביתית בתנור עם בשר ובורגול
לקראת יום העצמאות, שיהיה שונה השנה מכל מה שהכרנו, פיני בחר במתכון ביתי: מגש מפואר של סינייה בתערובת מיוחדת. ויש גם אופציה צמחונית
פיני לוי
|
09.05.24
עם גבינות, זעתר וסומק: גרסאות מפתיעות של פיתות ממולאות
פסח מאחורינו וזה הזמן להכין פיתות חמות וטריות, עם כמה אפשרויות מילוי. אפשר לאכול אותן כמו שהן או כמצע מושלם לסלטים
פיני לוי
|
02.05.24
סיר הצגה: מאלובה כשרה לפסח עם קציצות בקר
את המאלובה תמיד כיף להכין, גם בגלל אפקט השואו של הפיכת הסיר. דורש השקעה, אבל המאמץ משתלם בהחלט
פיני לוי
|
18.04.24
תבואו רעבים: שני סירים חגיגיים ועוגה מנצחת לארוחת ליל הסדר
כתף טלה עם תפוז ושקדים ירוקים, קציצות דג ברוטב חמצמץ ועוגת אגוזים משלושה מרכיבים: קבלו את התפריט שיסדר לכם את ערב החג
פיני לוי
|
11.04.24
תוספת לכריך, שדרוג לסלט: קציצות כרובית משגעות
טיגון לביבות מפרחי כרובית עם תוספת של רוטב לימוני חמצמץ נהדר, יוצר ארוחה טעימה, קלילה ומזינה גם עבור צמחונים
פיני לוי
|
04.04.24
תתכוננו לקבל מחמאות: עוף על לאפה עם בצל מתובל
קבלו מנה קלה להכנה, שמאפשרת קיצורי דרך: עוף על פיתה או לאפה עם המון המון בצל מתובל בסומק וצנוברים. ובפינת הצבע: סלט עגבניות שמש וטחינה ירוקה
פיני לוי
|
28.03.24
משנכנס אדר מרבין בכיסונים: הגרסה הביתית לקרפלך מפנקים
בפורים נהוג לאכול כיסונים. אז לא משנה מאיזה עדה אתם, קבלו את המתכון של פיני למאכל האהוב, הכולל בצק במילוי תפוחי אדמה או בשר מתובל
פיני לוי
|
21.03.24
הכוכב של משלוח המנות: חטיף מטוגן מתוק ומתפצח
פורים הוא הזדמנות לפנק את הילדים עם חטיף שמשתלב נהדר במשלוח המנות. ויש גם טיפ: זה הבצק שיגרום לו לספוג מעט מאוד שמן
פיני לוי
|
14.03.24
קלי קלות: מרק עגבניות כייפי עם כופתאות עוף
מנה חמה מושלמת לחורף שהילדים מאוד אוהבים. ויש גם תוספת מיוחדת של פסטו, שמשדרגת פלאים את המתכון
פיני לוי
|
07.03.24
ירוק עולה: מפגש פסגה בין קציצות, שום ונענע
פיני מכין מתכון מהמטבח העירקי הכולל קציצות ברוטב נענע ושום ירוק חמוץ-מתוק. התוצאה: מקבץ טעמים עזים אבל מאוזנים, שמשתלבים מצוין עם אורז מלא בהפתעות
פיני לוי
|
29.02.24
טעים וגם בריא: מרק קוסקוס מושלם עם ירקות שורש
העיתוי: שיא העונה של ירקות השורש. המתכון: מרק קוסקוס מושלם, כמובן ללא אבקות מרק. אבל יש גם הקלה למבשלים ־ מותר להשתמש בקוסקוס אינסטנט
פיני לוי
|
22.02.24
מאפה הבשר המושלם: לחמה בעג'ין, ישר מהמטבח הטורקי
בשבוע הזה, שבו מתערבבות חדשות טובות ורעות, לחמה בעג'ין הוא מתכון שמעניק קצת אושר ושקט. כך תכינו 60 יחידות של המאפה הטורקי הידוע
פיני לוי
|
15.02.24
מבצע פסטה: הילדים יעופו על הבולונז הזה
צלחת של מאמות שכל ילד ישמח לקבל: סוג של בולונז מקומי בגירסה סורית-חלאבית. כדי שזה יצליח, חשוב להשקיע בהכנת ציר עוף שיחבר בצורה מושלמת בין כל הטעמים
פיני לוי
|
08.02.24
כתבות נוספות