מפנטזים על המבורגר מושחת וכשר? יש לנו בשורה טובה בשבילכם. אנדריי בוברוב (33) ושותפו שלומי גדות (35) חשבו במיוחד עליכם, והשבוע פתחו את הסניף הראשון בבת ים של רשת ההמבורגר המוכרת "בורגר סטיישן".
בשיחה עם "מיינט בת ים" מספר גדות איך הכל התחיל: "אנדריי ואני באנו מעולם הקולינריה והזכיינות וצמחנו מלמטה. התחלנו כעובדים ב'פיצה האט', התקדמנו כמנהלי משמרת, מנהלי חנות, ובסוף קנינו זיכיון של אחד הסניפים, ובהמשך עוד כמה סניפים. לאט לאט התרחבנו והחזקנו בזכיונות של כמה חנויות, כך שאנו מכירים איך עובד העסק בצורה מושלמת".
קראו גם:
אלא שעם בואה של הקורונה בשנת 2019, החליטו השניים לעשות שינוי כיוון. "החלטנו שאנו מקימים רשת המבורגר איכותית וכשרה", הוא מספר ומתאר כיצד פתחו לאט לאט סניפים בכפר סבא, ראשון לציון, רחובות, מודיעין ועוד, ועתה החליטו להגיע לבת ים עם הסניף ה-13 (כשעוד הרבה מתוכננים כבר לשנה הקרובה).
למה דווקא בבת ים?
"אנו מתפתחים בכל עיר, וגם העיר בת ים עצמה מתפתחת. השבוע הושק הסניף הראשון פה והוא בגודל 100 מ"ר – עם ישיבה ממוזגת בפנים, יש ישיבה בחוץ וגם בר".
המסעדה החדשה ממוקמת בטיילת סאנסט ביץ', "אנו קו ראשון על חוף הים בטיילת סאנסט ביץ', מתחם ALBI בת ים, דרך בן גוריון 134, בת ים, ומעלינו בונים מלון ענק", מסביר גדות.
בסניף החדש בבת ים יהיו כ-15 עובדים, והוא מתחייב שבקרוב יהיו גם משלוחים בכל רחבי בת ים, ואפילו בחולון.
מי מנהל את הסניף?
"כרגע הסניף בבעלות וניהול הרשת, ואנו בהחלט מחפשים זכיין רעב ומקומי שרוצה להצליח בגדול ולקחת את המקום".
אילו מנות מיוחדות אתם מציעים?
"ראשית כל, וחשוב לציין, אנחנו עושים המבורגר פרימיום במקום – כל יום נטחנים בסניף עצמו נתחים מובחרים. בנוסף, למרות שאנחנו כשרים, וכל הרשת כשרה, תהיינה הרבה תוספות מושחתות מאוד, וזאת לצד כריכים וטורטיות מיוחדות שאנו מציעים".
מה המנה שאתה הכי ממליץ לנו לטעום?
"יש לנו מנה שוס, צ'יז בורגר כשר – עם גבינה צמחונית. זה סוג של צ'דר שנותן את המענה של השחיתות, כך שזה גם כשר וגם טעים בטירוף".
איפה יהיה הסניף הבא שאתם עומדים לפתוח?
"הסניף הבא, מה שמכונה הסניף ה-14 של רשת "בורגר סטיישן" יהיה בסוקולוב 54 , זה יהיה הסניף השלישי של דביר מנשה שבבעלותו כבר שני סניפים בהרצליה וברעננה, ומי שינהל אותו הוא השותף שלו מחולון - אורי פרץ. הסניף בסוקולוב בחולון יהיה 100 מ"ר, יכלול גם ישיבה בפנים וגם ישיבה בחוץ – כאשר תהיה סגירת חורף. הסניף יהיה כשר גם הוא, אבל כמו בכל מקום – אנו מתאימים אותו בדיוק לאוכלוסייה, ונותנים להם את ההמבורגר הכי טוב בעיר".