מהפכת הווינטג' מגיעה לראשון לציון והסביבה. מותג האופנה REALS פתח סניף ראשון בישראל במערב ראשון לציון, במרחק נסיעה קצר מבת ים וחולון. מה מיוחד שם? עשרות פריטים ייחודיים במחירים שמזמן לא ראינו. רוב הפריטים בחנות נמכרים בפחות מ-50 שקל.
אחרי עשור של פעילות בתור רשת ״המציאון״ עם ערכים של קיימות, מחזור, סביבתיות ותרומה לקהילה כחלק מהמודל העסקי – הרשת מחדשת את פעילותה, משפרת את חווית הקניה ואת הפעילות הסביבתית והקהילתית דרך המותג REALS - המביא איתו תרבות צריכה חדשה, מלאה בסטייל וטובה יותר ללקוחות ולכדור הארץ.
סניף הדגל הענק החדש משתרע על שטח של 1,000 מ״ר וממוקם ברחוב משה לוי 10 במערב ראשון לציון.
בסניף תוכלו למצוא מגוון עצום של פריטים ומציאות שאין באף מקום אחר: פריטי לבוש, כובעים ואקססוריז במגוון ענק מכל התקופות והזמנים, הנעלה, שמלות, חולצות, ג׳ינסים ועוד.
אין שני פריטים זהים
ברשת מדווחים שבכל יום נכנסים לכל סניף מעל ל-1,000 פריטים חדשים, ביניהם בגדי מעצבים, מותגי יוקרה, ספרים, טקסטיל לבית או בגדי יומיום, בכל הצבעים הגזרות והאופנות, מה שהופך את חווית הקניה ב-REALS לאינסופית: כל יום פריטים חדשים נכנסים ויוצאים, כל פריט הוא אחד ומיוחד, כל יום אפשר למצוא מציאות ופריטי אופנה חדשים, שונים וייחודיים (אין שני פריטים זהים!).
90% מהפריטים הם במחיר של מתחת ל-50 שקלים. טווח מידות – XS-XXL.
"המטרה שלנו בהתפתחות מרשת המציאון למותג החדש REALS היא להחדיר את אופנת הווינטג' והיד השנייה לכל בית בישראל תוך עצירת משבר האופנה המזהם, ולייצר מהפיכה צרכנית של פריטים איכותיים ויחידים במינם, ומחירים זולים בתקופה של יוקר מחייה בלתי סביר", אומר אבי אביקר המייסד והבעלים.
לא רק שופינג
וחוץ משופינג מהנה, קנייה בחנות גם מסייעת לאג׳נדה החברתית והסביבתית של REALS:
העסקת עובדים עם מוגבלויות, לפחות 50% מהיקף המשרות בארגון (בשיתוף עמותת שק״ל)
תרומה חודשית של עשרות אלפי שקלים בתווי קניה וסלי מזון לנזקקים בשיתוף פתחון לב
רשת REALS עובדת על בסיס מודל של כלכלה מעגלית, המבדל אותה מכל רשת או ארגון אחר בעולם האופנה בישראל. העקרון המעגלי מתבטא בקבלת מוצרים ופריטי אופנה באיכות גבוהה, עם סיפור והיסטוריה, תהליך מיון, שימור וחזרה למדפים לשימוש מחודש.
קראו גם:
איך זה עובד?
הרשת אוספת כ-200 טון בחודש של פריטי אופנה ומוצרי וינטג׳, כולם עוברים מיון קפדני במרכזי המיון שלנו בשילוב רחב של עובדי שק״ל בכל תהליך שרשרת האספקה והשימור ובליווי מקדמת תעסוקה. לאחר המיון, כ-20% מהפריטים בממוצע עולים למדפים למכירה לקהל הרחב, בזמן ששאר הפריטים עוברים לתרומה, לאמנים כחומר גלם, ולמחזור.
בחודשים הקרובים צפויים להיפתח שלושה סניפים נוספים באזור המרכז, השרון וירושלים, בשאיפה להגיע ל – 10 סניפים עד סוף 2025 ו-30 סניפים עד 2028