לקראת החגים, ובעיקר לקראת ערב ראש השנה, חלה עלייה משמעותית בביקוש לבשר. משטרת בת ים בשיתוף העירייה ומשרד החקלאות יצאו לפשיטת פתע בעסקי בשר בבת ים, במטרה לאתר עסקים שמבריחים ומוכרים בשר שלא עבר את בדיקת הגורמים המוסמכים ובלי שנשמר בתנאים ראויים.
את המבצע הנרחב ערכה משטרת בת ים בהובלת השיטור העירוני, המחלקה הווטרינרית ומחלק הפיצו"ח של משרד החקלאות.
ממצאי המבצע היו חמורים ומסוכנים: בארבעה עסקים ושני מפעלים נתפסו כחצי טון בשר לא חוקי ולא ראוי למאכל אדם אשר עלול לסכן את בריאות הציבור.
קראו גם:
הבשר הועבר להשמדה, שני מקררים חולטו ובעלי העסקים הוזמנו לחקירה ביחידת הפיצו"ח. בנוסף, כל בעלי העסקים שנתפסו יגיעו לשימוע במשרדי רישוי עסקים של משטרת בת ים.