15 יונ' 2025
המייל האדום
חדשות בת ים
מזג האוויר
נדל"ן
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
חדשות בת ים
מזג האוויר
נדל"ן
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
אוכל
שתי קומות והפתעה: מסעדת ההמבורגרים שהטריפה את תל אביב מגיעה לאזור שלנו
זוכרים את התורים הארוכים מול מסעדת ההמבורגרים העולמית "Shake Shack" כאשר נפתח הסניף הראשון שלה ברחוב דיזנגוף בתל אביב? עכשיו היא מגיעה למערב ראשון לציון עם קונספט חדש. כל הפרטים
חופית כהן-אולאי
|
25.07.24
הכל בסיר אחד: חמין מקרוני שיעשה לכם את הקיץ
פיני יוצא לחופשה ומשאיר לנו את אחד המתכונים שמחברים אותנו לבית ולמשפחה - חמין מקרוני שתוכלו גם לקחת לים. אחרי 5-6 שעות טובות בתנור, מובטח לכם שתגרדו את התחתית
פיני לוי
|
27.06.24
אין כמו במיה: התבשיל שיקליל לכם את הימים החמים
פיני מקליל את האווירה עם תבשיל במיה ורצועות בשר בתיבול נענע ורכז רימונים. תוסיפו אורז ואטריות דקיקות ותקבלו שילוב מושלם
פיני לוי
|
20.06.24
יורו 2024: שני טאפאסים קלילים שישדרגו לכם את המשחקים
הטורניר האירופאי הגדול מביא הפוגה קלה מהמציאות הקשוחה. פיני מכין לכבודו שני נשנושים מושלמים לימי הקיץ: קורנביף ביתי ודג כבוש
פיני לוי
|
13.06.24
בזכות הפוקאצ'ה: סדנת האוכל שהצילה את מטופלות הפוריות
ענבל בן יוסף מחולון לקתה באירוע מוחי אחרי הפלה. היא שקעה בדיכאון עד שהגיעה לסדנת בישול ייחודית. שם פגשה מטופלות פוריות שפרשת הביציות והמלחמה שיבשו להן את הדרך להרות. עכשיו הן מספרות באומץ על התהליך והריפוי בדרך להכנת פוקאצ'ה
שי שגב
|
07.06.24
שבועות, הגרסה הטבעונית: עדשים, תרד וסלק עושים חג שמח
פיני עושה כבוד בשולחן החג גם לאורחים הטבעונים, עם שני סלטים עשירים בערכים תזונתיים שמאזנים את מטעמי החלב
פיני לוי
|
06.06.24
ספיישל שבועות מלוח ומתוק: אורז בחלב בשתי גרסאות
לקראת שבועות פיני חוזר אל טעמי הילדות, אל מעדן האורז בחלב עם הניחוחות הנפלאים של הקינמון והווניל. ואם תרצו, יש גם את הגרסה המלוחה עם תרד, רשאד וקשקבל
פיני לוי
|
30.05.24
יצאנו לטעום חינקלי, פילמני וחצ'פורי: חמש מסעדות בבת ים שאתם חייבים להכיר
נהוג לכנות אותן "מסעדות רוסיות", אבל מדובר במטבחים מגוונים וטעימים שמגיעים ממדינות שונות בחבר העמים. בבת ים שרבים מתושביה בני דור ראשון או שני לעלייה, המסעדות האלה פורחות וזה הרגע להכיר אותן. קבלו הצצה לאהובות עלינו במיוחד
שי שגב
|
30.05.24
הכנה קצרה, בישול ארוך: מפגש פסגה בין נקניקיות לבירה
חשבתם שנקניקיות זה רק לילדים? תחשבו שוב. השילוב בין נקניקיות איכותיות, שהתבשלו זמן ממושך עם בירה, הופך למעדן אמיתי. ויש גם בונוס: פירה כפרי טעים להפליא
פיני לוי
|
23.05.24
שני סודות בסיר אחד: סופריטו עוף ירושלמי מושלם
כל מה שצריך לעשות כדי שהמנה הפופולרית והמשביעה הזו תהפוך להצלחה מובטחת, וגם: עם מה מומלץ להעשיר אפילו יותר את התבשיל
פיני לוי
|
16.05.24
עצמאות, אבל אחרת: סינייה ביתית בתנור עם בשר ובורגול
לקראת יום העצמאות, שיהיה שונה השנה מכל מה שהכרנו, פיני בחר במתכון ביתי: מגש מפואר של סינייה בתערובת מיוחדת. ויש גם אופציה צמחונית
פיני לוי
|
09.05.24
הנוף הכי יפה והאוכל הכי טעים: עגלות קפה ליד הבית שאתם חייבים להכיר
טרנד עגלות הקפה והפוד טראקס סוחף בשנה האחרונה את המדינה. יותר ויותר עגלות נפתחות במושבים, בקיבוצים ואפילו בערים הגדולות, וכל אחת מהן מציעה משהו מיוחד משלה. מחפשים מקום לקפה ומשהו טעים בצד? קבלו כמה הצעות שאסור לכם לפספס
חופית כהן-אולאי, שי שגב
|
03.05.24
עם גבינות, זעתר וסומק: גרסאות מפתיעות של פיתות ממולאות
פסח מאחורינו וזה הזמן להכין פיתות חמות וטריות, עם כמה אפשרויות מילוי. אפשר לאכול אותן כמו שהן או כמצע מושלם לסלטים
פיני לוי
|
02.05.24
התגעגעתם ללחם? המאפיות בבת ים שאתם חייבים לבקר בהן אחרי החג
רגע לפני שנפרדנו מהחמץ "מיינט בת ים" יצא לסיבוב טעים בעיר, ובתום פסח זה הזמן שלכם לבקר בהן! איפה תמצאו מאפים גיאורגים מיוחדים? איפה מככב הלחם הרוסי? איזה קונדיטוריה הכי טובה בעיר? אתם תחליטו
שי שגב
|
28.04.24
"היא טרפה את החיים": הכריך של התצפיתנית שנרצחה יופץ בכל הארץ
רוני אשל ז"ל הייתה בשלנית יצירתית, חובבת מנות מושחתות. מנת הספיישל שנהגה להכין לבני משפחתה מצאה את דרכה אל ליבו של חיים כהן וגם לתפריט של 100 סניפי רשת גרג. "אנחנו שמחים שההנצחה שלה תהיה חלק מבילוי של הרבה אנשים", אומר אביה
מירית קושניר סטרומצה
|
28.04.24
מרגש: מרימים כוס לזכרם של ליבי וחבריה שנרצחו ב-7 באוקטובר
40 תוויות בירה שעיצבו סטודנטים משנקר הנדסאים מספרות את סיפוריהם של 40 נופלי ונרצחי ה-7 באוקטובר. אחת מהם היא ליבי מגורי כהן, שנרצחה במסיבה בנובה. "קראנו לה שמש, היא הייתה הבנאדם הכי שמח על הכדור הזה", אומרת אמה שלי משל יוגב, שעזבה את כל עיסוקיה כדי להנציח את בתה
מירית קושניר סטרומצה
|
28.04.24
היוזמה המופלאה של שיר עוזיאל: להכיר את החטופים דרך האוכל
את סיפוריהם של 50 חטופות וחטופים, עם מתכוני המאפים האהובים עליהם, הפכה שיר עוזיאל ל"טעם של בית", אתר צבעוני ומעורר תיאבון. מאות אלפים כבר נכנסו, קראו, אפו, הגיבו, הפיצו והעלו חיוך על פני המשפחות. "הצלחתי לגרום לאנשים להכיר את החטופים דרך האוכל שהם אהבו"
מירית קושניר סטרומצה
|
26.04.24
סיר הצגה: מאלובה כשרה לפסח עם קציצות בקר
את המאלובה תמיד כיף להכין, גם בגלל אפקט השואו של הפיכת הסיר. דורש השקעה, אבל המאמץ משתלם בהחלט
פיני לוי
|
18.04.24
תבואו רעבים: שני סירים חגיגיים ועוגה מנצחת לארוחת ליל הסדר
כתף טלה עם תפוז ושקדים ירוקים, קציצות דג ברוטב חמצמץ ועוגת אגוזים משלושה מרכיבים: קבלו את התפריט שיסדר לכם את ערב החג
פיני לוי
|
11.04.24
מסעדת המבורגרים חדשה בישראל פותחת סניף ראשון
מותג המבורגר ישראלי חדש יוצא לדרך. "מי מה מו" הוא שם המסעדה החדשה, והבעלים הישראליים כבר מתכננים עוד שבעה סניפים בארץ ואז בחו"ל. שווה בדיקה
גיל בן נון
|
07.04.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות